وزن | ۱۹۲ گرم |
تعداد سیم کارت | دو سیمکارت |
رزولوشن | ۱۰۸۰×۲۴۰۰ |
رزولوشن عکس | ۵۰ مگاپیکسل |
پردازندهی مرکزی | ۲x Cortex-A۷۵ & ۶x Cortex-A۵۵ |
پردازندهی گرافیکی | Mali-G۵۲ MC۲ |
شبکه های ارتباطی | 4G |
پشتیبانی از کارت حافظه | Y |
مقدار RAM | 6 |
حافظه داخلی | 128 گیگ |
سیستم عامل | اندروید |
شیائومی Redmi 10 Prime 21061119BI یکی از گوشیهای هوشمند میانرده سطح بالا این شرکت است که در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده به مشخصات فنی قدرتمندی مجهز شده است. در نمای روبهرویی این گوشی به صفحهنمایش زیبا با ابعاد 6.5 اینچ و رزولوشن 1080×2400 پیکسل از نوع LCD مجهز شده است. توانایی نمایش 405 پیکسل در هر اینچ و نرخ بروزرسانی 90 هرتز، خبر از آن میدهد که با صفحهنمایش باکیفیتی روبهرو هستیم. در قسمت پشتی هم یک سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 50 مگاپیکسل از نوع عریض و گشودگی دریچه دیافراگم f/1.8 در کنار سنسور 8 مگاپیکسل از نوع فوق عریض (ultrawide) با زاویه دید 120 درجه و دو سنسور 2 مگاپیکسل از نوع ماکرو و سنجش عمق، سنسورهای دوربین چهارگانه این گوشی هوشمند میانرده را تشکیل میدهند. بریدگی دایرهای شکل ناچ در قسمت بالایی و مرکزی صفحهنمایش هم سنسور دوربین سلفی با رزولوشن 8 مگاپیکسل را در خود جای داده است. در بخش مشخصات سختافزاری هم شیائومی Redmi 10 Prime 21061119BI به پردازنده میانرده هلیو G88 شرکت مدیاتک (MediaTek Helio G88) مجهز شده است. باتری قدرتمند با میزان ظرفیت 6000 میلیآمپرساعت هم سبب شده تا این گوشی هوشمند به ازای هر بار شارژ 100 درصدی، طول عمر مفید (زمان آماده بهکار) حتی بیشتر از دو روز را در شرایط استفاده معمولی ارائه کند. شارژر با توان 18 وات و مجهز به فناوری شارژ سریع هم این گوشی میانرده را همراهی میکند.
سری Redmi گوشیهای هوشمند شیائومی تا به امروز بدون هیچ تعریف اضافی، توانستهاند به لطف بهره بردن از مشخصات فنی مناسب، عملکرد کاملا قابل قبولی را بهنمایش بگذارند. Redmi 10 Prime هم یکی از گوشیهای هوشمند میانرده باکیفیت این شرکت است. این گوشی با توجه به طراحی در نظر گرفته شده، در همان نگاه اول سعی دارد تا خود را بهعنوان یک گوشی هوشمند رده بالا معرفی کند. در نمای روبهرویی صفحهنمایش زیبا و یکدستی را شاهد هستیم که به طراحی ناچ اینفینیتی O مجهز شده است. بریدگی دایرهای شکل ناچ در قسمت بالایی و مرکزی صفحهنمایش همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. شاید بهتر بود که شیائومی حاشیه کمتری را برای قسمت پایینی صفحهنمایش در نظر میگرفت تا صفحهنمایش یکدستتری شاهد بودیم. اما باید گفت در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده، طراحی بسیار مناسبی برای صفحهنمایش Redmi 10 Prime در نظر گرفته شده است.
در قسمت پشتی هم چهار سنسور دوربین را شاهد هستیم که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. در این قسمت اما خبری از قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد حسگر اثر انگشت نیست. چون این قابلیت در فریم کناری و روی دکمه پاور قرار گرفته است. حسگر فیزیکی اثر انگشت هم عملکرد بسیار سریعی در قفلگشایی صفحهنمایش دارد که نشان از عملکرد بسیار خوب آن دارد. وزن ۱۹۲ گرمی این گوشی هم نه آنقدر سبک است که در حین استفاده احساس افتادن را تشدید کند و نه آنقدر سنگین است که در استفادههای طولانی مدت خستگی برای دست بههمراه داشته باشد و در مجموع باید بگوییم HANDS_ON بسیار جذابی دارد که حس و حال یک گوشی هوشمند پرچمدار را منتقل میکند. البته متریال مناسب در نظر گرفته شده برای ساخت این گوشی سبب شده تا در برابر پاشش آب مقاوم باشد و البته توانایی پشتیبانی از استانداردهای ضدآب را ندارد.
صفحهنمایش ۹۰ هرتز و دوربین قدرتمند
پیش از اینکه به مشخصات صفحهنمایش و دوربین در نظر گرفته شده برای Redmi 10 Prime بپردازیم، باید بدون هیچ تعریف اضافی بگوییم که این محصول در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده، به صفحهنمایش و سنسورهای دوربین کاملا قابل قبولی مجهز شده است. این گوشی از صفحهنمایش با ابعاد ۶.۵ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل از نوع LCD مجهز شده است. شاید پنل LCD در نظر گرفته شده برای این گوشی توانایی ارائه عملکرد کمی ضعیفتری به نسبت پنلهای اولد داشته باشد، اما میزان رزولوشن، نمایش ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ و البته توانایی ارائه نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز سبب شده تا عملکرد بسیار خوب و باکیفیتی را از این صفحهنمایش شاهد باشید. لازم به ذکر است که بهره بردن از نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز سبب شده تا این صفحهنمایش برای مثال در اجرای بازی و همچنین تماشای ویدیوهای باکیفیت، توانایی ارائه کیفیت بهتری به نسبت صفحاتنمایش با نرخ بروزرسانی ۶۰ هرتز را داشته باشد. Corning Gorilla Glass 3 هم از صفحهنمایش این گوشی در برابر ضربات و افتادنهای احتمالی محافظت میکند تا احتمال آسیب رسیدن به صفحهنمایش، به حداقل میزان ممکن برسد.
در بخش سنسورهای دوربین هم، یک سنسور دوربین اصلی با رزولوشن ۵۰ مگاپیکسل از نوع عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.8 در کنار سنسور ۸ مگاپیکسل از نوع فوق عریض و دو سنسور با رزولوشن ۲ مگاپیکسل از نوع ماکرو و سنجش عمق، سنسورهای دروبین چهارگانه Redmi 10 Prime را تشکیل میدهند. در مورد سنسور دروبین اصلی در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند، باید بگوییم که چیزی کم از یک گوشی هوشمند پرچمدار ندارد. سنسور دوربینی که نه تنها در نور روز توانایی نمایش کنتراست عالی، داینامیک رنچ جذاب و جزئیات بسیار دقیقی را در تصاویر خروجی ثبت شده دارد، بلکه در نور شب هم با جذب نور مناسبی که دارد، عملکرد کاملا قابل قبولی دارد. البته نباید فراموش کنیم که در کنار گشودگی دریچه دیافراگم مناسب، قابلیت جذاب عکاسی حالت شب یا همان night mode هم برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده است. قابلیتی که بهخوبی نویزهای موجود در نور شب (نورهای مصنوعی مثل نور چراغ) را تا میزان قابل توجهی حذف میکند و در نهایت خروجی تصاویر باکیفیت و کاملا قابل قبولی را در نور شب از این گوشی شاهد خواهید بود. در مورد سنسور دوربین فوق عریض هم باید بگوییم که امکان ثبت تصاویر جذاب با زاویه دید گسترده را برای کاربر به ارمغان میآورد اما نباید توقع نمایش جزئیات بسیار دقیقی در حد و اندازه سنسور دوربین اصلی را در خروجی تصاویر ثبت شده داشته باشیم. البته اگر مقایسهای با گوشیهای هوشمند میانرده دیگر داشته باشیم، باید بگوییم که Redmi 10 Prime به سنسور دوربین فوق عریض کاملا قابل قبولی مجهز شده است. سنسور سنجش ماکرو هم امکان ثبت تصاویر از فاصله نزدیک را برای کاربر فراهم کرده است. سنسور سنجش عمق اما کمک شایانی به سنسور دوربین اصلی در راستای ثبت تصاویر پرتره کرده است. در خروجی تصاویر حالت پرتره، بهخوبی پسزمینه بوکه (محو) شده است و پرتره چهره تداخلی با پسزمینه بوکه شده ندارد. برای دوربین سلفی هم سنسور با رزولوشن ۸ مگاپیکسل در نظر گرفته شده است که شاید بهتر بود شیائومی از رزولوشن بالاتری برای این سنسور استفاده میکرد اما باز هم در بخش دوربین سلفی، این گوشی میانرده توانایی ارائه عملکرد قابل قبولی در نور روز را دارد. سنسور دوربین اصلی توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 1080p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را دارد و با توجه به میزان رزولوشن در نظر گرفته شده، باز هم بهتر بود که شیائومی توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 4K را برای این گوشی هوشمند میانرده در نظر میگرفت.
پردازنده مناسب، باتری قدرتمند
در بخش مشخصات سختافزاری اما این گوشی به پردازنده میانرده هلیو G88 شرکت مدیاتک مجهز شده است. پردازندهای با معماری ۱۲ نانومتر که دو هسته قدرتمندتر با توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری ۲.۰ گیگاهرتز در کنار شش هسته اقتصادی با صرفه انرژی کمتر و توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتز، هشت هسته آن را تشکیل میدهند. با توجه به هستههای در نظر گرفته شده برای این پردازنده باید بگوییم که Redmi 10 Prime توانایی ارائه عملکرد کاملا قابل قبولی، حتی در اجرای بازیهای سنگین مثل کالآفدیوتی موبایل و آسفالت ۹ را دارد اما بهتر است که تنطیمات گرافیکی بازی را روی حالت LOW قرار دهید تا عملکرد بهتر و بدون لگ را از این گوشی هوشمند میانرده شاهد باشید. شاید پردازندهای با معماری ۱۲ نانومتری به نسبت پردازندههایی با معماری ۱۰و ۸ نانومتری، صرفه انرژی بیشتری را بههمراه داشته باشد، اما حضور باتری قدرتمند با میزان ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپرساعت سبب شده تا این گوشی بهراحتی به ازای هر بار شارژ صد درصدی در شرایط استفاده معمولی، طول عمر مفید دو روز را ارائه کند.